EquiBox 2020

Hösten 2018 startades EquiBox UF av Melina och Ida. De allra första boxarna såldes på montergolvet i Friends Arena under Sweden International Horse Show 2018 och alla kunder fakturerades över mejl manuellt varje månad. Skolprojektet blev otroligt framgångsrikt och UF-företaget tog bland annat hem ett silver i entreprenörskap under Svenska Mästerskapen 2019. Tjejerna, som så småningom blev "EquiBox-tjejerna" på skolan tog en vacker Juni-dag studenten och skolföretaget avvecklades. Lagom till Falsterbo Horse Show 2019 lanserades EquiBox som ett riktigt företag och sedan dess har mycket hänt. Låt oss säga att vi är glada för att vi inte längre fakturerar manuellt och att vi vet precis hur man packar en låda fortast och bäst! ;) 

Nu har EquiBox funnits i ett helt år och vi vill självklart fortsätta utveckla vår prenumerationsbox till den oemotståndliga produkt vi själva tycker att den är! Därför kommer EquiBox genomgå några förändringar under December och därför går det just nu inte att beställa en EquiBox. Webshopen kommer öppna kort efter årsskiftet och då kan du bland annat förvänta dig:

*Du som kund kan själv påverka produktinnehållet i din EquiBox genom våra sociala medier!

*Varje år släpps 6 utgåvor, vilket betyder att du får en EquiBox hem varannan månad.

*Du som vill testa på EquiBox kommer kunna köpa enstaka lådor direkt i vår webshop.

*Du som köper en prenumeration som en gåva kan välja personliga meddelanden direkt på hemsidan som skickas med boxen!

OBS: Under Jul och Nyår 2019/2020 håller EquiBox kundtjänst stängt. Mejl besvaras i mån av tid och vi hoppas att ni har förståelse då vi vill leverera en ännu bättre produkt till våra fantastiska kunder!

KUNDTJÄNST

Kontakta oss 

FAQ

Återbetalningar och returer

INFORMATION

Användarvillkor 

Integritetspolicy

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 by EquiBox HB

Org.nr: 969790-7815

0