EquiBox X November

Hönät

Denna månad kör vi en liten transport-special och vilken hästtransport eller lastbil klarar sig utan det obligatoriska hönätet? 

Detta hönät är inget märkvärdigt, bara slitstark material som garanterat håller i längden och självklart i den stilrena "EquiBox-färgen" svart! 

Säkerhetskniv

Ännu ett måste i varje hästtransport är säkerhetskniven. Vi läser allt för ofta om hästar som förolyckas i trafiken och även om ingen sak kan göra så att vi inte utsätts för olyckor så finns det produkter som hjälper oss om olyckan skulle vara framme.

Allra bäst är att bara transportera hästar i lädergrimma och att självklart ha en säkerhetskniv nära till hands. Denna kniv är extra bra eftersom att den har en smidig hake, superlätt att haka fast i jackan när det är dags att fara iväg!

Shires säkerhetsläder

Vi kör vidare på samma linje och har skickat med en av våra absoluta favoritprodukter. Denna finurliga läderbit fäster du på grimman och den löser sedan ut om hästen skulle fastna i något. 

Titta gärna in på vår instagram för en liten instruktion på hur du sätter på läderbiten, sen är du säkrast i stallet!

HKM Pälshandske

Innan vi lastar in hästen brukar vi ofta vilja ge dem ett litet bad och då kommer denna handske vara din bästa vän! Supersmidig att ha på handen och rengör verkligen på djupet. 

Lägg en klick schampoo i handsken och massera in med cirkulära rörelser. Handsken passar också bra som hjälpmedel när du masserar hästen och då ersätter du schampoo med en klick liniment. 

Och för att inte tala om; Pälshandsken är perfekta för att få bort överflödigt hår såhär i fällningstider! 

Pepparkaksform

Hur gullig är inte denna pepparkaksform? Julen närmar sig och kanske är det dags för julbak i helgen? Då tycker vi absolut att denna form ska åka fram och fylla hela köket med små hästar! 

KUNDTJÄNST

Kontakta oss 

FAQ

Återbetalningar och returer

INFORMATION

Användarvillkor 

Integritetspolicy

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 by EquiBox HB

Org.nr: 969790-7815

0