Prenumerationslådan med allt för den hästintresserade

Prenumerationslådor är ett populärt fenomen och idag prenumererar vi svenskar på allt från kosmetik och hudvård till mat och dryck. Och självklart ska du som hästintresserad av en prenumerationsbox med hästprodukter!

 

Passar EquiBox mig?

EquiBox passar dig som är hästintresserad oavsett gren eller storlek. Kanske prenumererade du på en bokklubb med hästböcker som ung och saknar en rolig låda med "vuxet" hästinnehåll mitt bland alla räkningar i brevlådan? Eller så tycker du bara att det är bekvämt att slippa åka iväg för att köpa hästschampoo, pälsglans och ridstrumpor? Oavsett är EquiBox för dig. Prenumerationsboxen är inte riktad till någon särskild gren och du väljer enkelt storlek på både dig och din häst när du lägger din beställning. För dig som är intresserad så kan du även vara med och bestämma vilka produkter som nästa månads EquiBox ska innehålla via vår Instagram, @equibox. 

Men just när denna dag är kommen finns det numera en perfekt prenumerationslåda för dig som älskar häst och saknar att något roligt dimper ned i brevlådan bland alla fakturor, för nu finns EquiBox! Helt enkelt en prenumerationslåda med "vuxet" innehåll för ryttare och kuskar. Våra prenumerationslådor skickas ut varje månad och innehåller 4-5 produkter som behövs i ditt vardagliga stalliv. I prenumerationslådan hittar du produkter som hästschampoo och lädervård från varumärken som NAF, Catago och Santa Cruz. Produktinnehållet varieras utifrån säsong och du kan själv vara med och påverka innehållet, men gemensamt för alla produkter är att du garanterat kommer få användning för dem och att du sparar in ett och annat besök i hästbutikens mindre roliga, men ack så nödvändiga avdelning!

Dessutom är EquiBox en perfekt produkt även för dig som vill spara in lite på slantarna, för det har väl knappast undgått någon att hästsporten är i det dyraste slaget. EquiBox kostar 249kr/utgåva och då får du en massa produkter som garanterat behövs med ett värde på omkring 400kr/utgåva! Så om du inte redan lockas av att unna dig och din fyrbenta pälskling lite vardagslyx så är alltså priset ytterligare en anledning att slå till på en prenumerationslåda! PSST! Dessutom kan vi avslöja att du får tillgång till många exklusiva kampanjer och rabatter till olika hästbutiker i din EquiBox!

Och att EquiBox är något alldeles särskilt råder det nog inga tvivel om, för vi råkar vara enda företag i Europa att erbjuda prenumerationslådor för ryttare och kuskar. Men som om att det inte vore nog så har vi många nya innovationer och uppfinningar som skickas ut i prenumerationslådorna. Alltså helt nya produkter som ska förenkla och förbättra livet i stallet. Det kan handla om allt från plåster som fäster på päls, hovkratsar som viks på mitten eller höpåsar med skrivrutor. Ingen innovation är för stor eller för liten för EquiBox och vi ser till att du får testa på marknadens absolut senaste ideér och kan modernisera ditt hästliv! 

Vad väntar du på? Tekna din prenumeration redan idag och unna dig och din fyrbenta lite lyx och lycka i vardagen! 

Ta mig till webbshopen

EquiBox-tjejerna

Har du hört talas om EquiBox så har du antagligen även hört talas om de så kallade "EquiBox-tjejerna". Företaget drivs nämligen av Ida Svensson (VD) och Melina Sahlin (Ek.- och administrationsansv.) Vi är två ambitiösa unga tjejer som lever och andas EquiBox dagarna i ända. Ida är en inbiten hästtjej som startade sitt hästliv på ridskolan som 3-åring och sedan första dagen var hon fast. Ida har alltid många olika projekt på gång och hinner med saker som en annan bara kunde drömma om. Ett tydligt bevis på detta är att Ida, vid sidan av EquiBox, genomför en elitsatsning inom ridsporten samtidigt som hon driver ett försäljningstall, håller i ridlektioner och utbildar sig till skidlärare. Ibland hinner hon även gå till högskolan där hon studerar verksamhetsledning inom hästbranschen. Redan i 6e klass tilldelades Ida stipendie i entreprenörskap och framtidsvisionen är att starta en juridisk byrå med inrikting på djur och idrott. Såhär beskriver Ida hennes styrkor respektive svagheter: 

"Jag är väldigt målmedveten, driven och företagsam, aldrig står jag still en endaste sekund. En tuff brud i lyxförpackning säger Lill-Babs, och så skulle jag faktiskt beskriva mig själv, fast med lite skit under naglarna!"

Melina är en ambitiös tjej som faktiskt inte har någon hästrelaterad bakgrund, utan utövade gymnastik som mindre. Idag har Melina ett stort intresse för företagande och vill i framtiden driva en fastighetsfirma. På EquiBox har Melina en överblickande roll i företget och det är med stor motivation och målmedvetenhet hon driver företaget att uppvisa bra resultat. Dessutom sköter Melina allt administrativt, kort och gott är det hon som ser till att företaget går runt! Melina har tidigare drivit företag och har mycket erfarenhet. Måste Melina välja en favorithäst så blir det shettisen Åkaregårdens Ocktav som står på företagets anläggning. "Man vill ju bara krama honom" får man ofta höra när Melina pratar om ponnyn.  Såhär beskriver Melina hennes styrkor respektive svagheter:

"Mitt motto är att aldrig göra något halvfärdigt, så jag ger ofta allt i alla lägen. Däremot kräver det extremt mycket tid och Ida får därför många gånger puscha på mig att nöja mig då något inte behöver vara 100% perfekt." 

KUNDTJÄNST

Kontakta oss 

FAQ

Återbetalningar och returer

INFORMATION

Användarvillkor 

Integritetspolicy

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 by EquiBox HB

Org.nr: 969790-7815

0