Vill du eller ditt företag synas i EquiBox?

Vi tycker om att synas men älskar när du syns!

Affärsidén och visionen bakom EquiBox är att sammanlänka hästföretagare med hästälskare på ett nytänkande och effektivare sätt. Det är våra fantastiska kunder och lika underbara samarbetspartners som utgör EquiBox på riktigt, vi är bara limmet som håller allt samman! 

Hos EquiBox är du som företag, förening eller privatperson alltid välkommen och vi ser till att skräddarsy marknadsföringskoncept som passar alla! Kanske har du en ny produkt som ska lanseras, eller så vill du göra reklam för en kommande tävling kanske? Oavsett ändamål så tycker vi att du ska ta kontakt med oss på info@equibox.nu och vi ser fram emot att höra av dig!

EquiBox finns gärna med på så många evenemang som möjligt och finns på plats under årets stora hästshower och -mässor. Utöver det sponsrar vi även mindre tävlingar i olika grenar med hederspriser och -prenumerationer. Finns det en särskild tävling, mässa eller annat evenemang du vill att EquiBox kommer till? Mejla oss på partners@equibox.nu!

Gällande sponsorskap av privata ryttare så stöttar vi gärna ambitiösa tjejer och killar och har under åren sponsrat så väl elitsatsande juniorer som glada amatörer. Vill du ingå i Team EquiBox så är du välkommen att mejla oss på info@equibox.nu och presentera dig själv kort. Vi tittar efter ryttare med väletablerade sociala kanaler och intresse för vår produkt, men framförallt: en härlig inställning och god horsemanship!

KUNDTJÄNST

Kontakta oss 

FAQ

Återbetalningar och returer

INFORMATION

Användarvillkor 

Integritetspolicy

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 by EquiBox HB

Org.nr: 969790-7815

0